Wat zie ik na het inloggen in Schuldenwijzer?

Onder het tabblad ‘Mijn beslagen’ zie je of gerechtsdeurwaarders op dit moment beslag hebben gelegd op je inkomsten. In dit overzicht zie je de resterende schuld, jouw beslagvrije voet en de meest recente betalingen die zijn gedaan. Ook zie je het gerechtsdeurwaarderskantoor waarmee je contact kunt opnemen voor meer informatie over de huidige beslagen die je in Schuldenwijzer ziet, dit kantoor is hiervoor je aanspreekpunt. Vaak heeft de gerechtsdeurwaarder van dit kantoor ook de rol van coördinerend deurwaarder.

Onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ zie je historie gegevens over verwerkingen door gerechtsdeurwaarders en eventueel de Belastingdienst in Schuldenwijzer. Ook kun je daar een overzicht downloaden voor een complete inzage in de verwerking van gegevens in Schuldenwijzer.

Het tabblad ‘Mijn schuldenoverzicht Toeslagen Herstel’ is alleen zichtbaar voor gedupeerden door de problemen met de kinderopvangtoeslag.
Daar kun je een actueel overzicht vinden van je schulden bekend bij gerechtsdeurwaarders, die in aanmerking kunnen komen voor betaling door de Belastingdienst. Deze gegevens zijn rechtstreeks door de gerechtsdeurwaarders aangeleverd.