Word partner van Schuldenwijzer

Samen maken we schulden inzichtelijk.

Waarom partner worden?

Diverse onderzoeken laten zien dat er 1.2 miljoen Nederlandse huishoudens betalingsproblemen hebben. De eerste stap naar een oplossing is het creëren van inzicht voor mensen met schulden, schuldhulpverleners en invorderende overheidsinstanties.

Schuldenwijzer maakt dat mogelijk. Dat doen we concreet door een eenvoudige en veilige website te bieden die dat inzicht geeft.

Om Schuldenwijzer verder te laten groeien, hebben we hulp nodig, jullie hulp! Inmiddels steunen verschillende bedrijven en overheden Schuldenwijzer. Samen creëren wij die concrete oplossing voor de schuldenproblematiek.

Meer informatie over partner worden? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

1,2 miljoen

Nederlandse huishoudens hebben last van schulden

62%

Van de werkgevers hebben medewerkers met schulden

13 duizend

Zijn de gemiddelde kosten voor een werkgever per medewerker met schulden

Onze strategische partners

Onze sponsors

Loading...

Onze founding father

Loading...

KPN, hét netwerk van Nederland. Dat betekent dat wij een sterkte verbintenis voelen met de samenleving en iedere Nederlander die er woont. KPN heeft daarnaast een factuurrelatie met heel erg veel Nederlanders, en om die reden hebben we ook te maken met klanten die in de financiële problemen raken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid en tekende in februari 2019 een convenant met het NVVK, waarin nieuwe afspraken zijn gemaakt over hoe we omgaan met klanten die problematische financiële schulden hebben.

Toen Schuldenwijzer KPN Security benaderde met hun initiatief, was het logisch om ook hier te kijken of we hulp konden bieden. Wij hebben Schuldenwijzer aangesloten op eHerkenning, en hiermee kunnen organisaties straks veilig toegang krijgen tot het portaal.

- Mathijs Valk, Director Identity Operations KPN Security

Als Founding father vindt SNG het onbestaanbaar dat in Nederland 1,4 miljoen huishoudens risicovolle schulden hebben. Er moet iets veranderen. Met Schuldenwijzer leveren wij een concrete oplossing.

Onze inbreng is het daadwerkelijk realiseren van de technische oplossing, financiële steun en ondersteuning door office management, legal en communicatie & marketing.

- Merijn Windemuller, directeur SNG

Stratech draagt, als softwareleverancier in de markt voor de schuldhulpverlening, graag een steentje bij aan het creëren van inzicht in de financiële situatie. Zo denken we als betrokken kennispartner in een vroegtijdig stadium mee over de te realiseren uitwisseling van gegevens tussen gerechtsdeurwaarders en schuldhulpverleners. Deze uitwisseling moet het mogelijk maken voor consulenten om een beeld te krijgen van de actuele schuldenpositie van de burger. Het grote voordeel is de snelheidswinst, doordat schuldeisers niet opnieuw bevraagd hoeven worden. Consulenten kunnen zich daardoor richten op het helpen van de burger. Schuldenwijzer is een goed initiatief dat perfect past in deze visie!

- Marieke Zendman, Product Manager bij Stratech

Het lectoraat Schulden en Incasso van Hogeschool Utrecht is betrokken bij de ontwikkeling van Schuldenwijzer. Wij onderzoeken welke behoeften en wensen mensen met schulden en schuldhulpverleners hebben. Hiermee dragen we bij aan een passende functionaliteit en goede informatie om inzicht in schulden te verkrijgen. Zo helpen we mensen met schulden en de mensen die hen ondersteunen.

- Nadja Jungmann, lector Schulden en Incasso Hogeschool Utrecht

- Tamara Madern, Lector Schuldpreventie en Vroegsignalering Hogeschool Utrecht

Als full-service innovatiepartner heeft Ambrero Software niet alleen het platform ontwikkeld maar ook meegedacht over de strategie en positionering van Schuldenwijzer. Met beperkte middelen en in een periode van nog geen 12 maanden is het ambitieuze idee werkelijkheid geworden. Schuldenwijzer is een belangrijke stap in het oplossen van de schuldenproblematiek. En Ambrero is trots op de bijdrage die we leveren aan dit innovatieve én maatschappelijke project.

- Bart Matthaei, mede-eigenaar Ambrero en projectpartner

Benieuwd naar de mogelijkheden om partner te worden?

Samen met onze partners maken we Schuldenwijzer steeds inzichtelijker.

In de privacyverklaring kun je lezen hoe Schuldenwijzer met de door jou ingevulde gegevens omgaat.